I.C.E. adatok lekérdezése

Írja be az alábbi mezőbe a kártyakódot, majd kattintson a lekérdezés gombra!

Tájékoztató az Erodium kártyák I.C.E. adatlapjáról

Előfordulhatnak olyan sürgősségi helyzetek, balesetek, eszméletvesztéssel járó akut megbetegedések, amikor rendkívüli fontosságú lehet a beteg néhány alapadata az őt ellátó sürgősségi személyzet számára. Ezen adatok ismerete jelentősen megkönnyítheti a korrekt diagnózis gyors felállítását, a megfelelő gyors helyszíni ellátás megkezdését, illetve a közeli hozzátartozók azonnali értesítését.

Kérjük saját érdekében töltse fel ezen adatokat, hogy nagy baj esetén gyors és hatásos kezelésben részesülhessen! Egyúttal javasoljuk, hogy a legközelebbi hozzátartozók telefonszámát mobiltelefonjába is mentse el, ICE1 és ICE2 néven!

Az I.C.E. adatok az Ön kártyakódjának ismeretében a kezdőlapon található I.C.E. gomb használatával vagy a kártyakódot okostelefonnal leolvasva szabadon lekérdezhetőek rendszerünkből. A szabad hozzáférhetőségre azért van szükség, hogy a sürgősségi személyzet késlekedés nélkül elérhesse az Ön által megadott adatokat, azonban ez elkerülhetetlenül azzal jár, hogy az Ön kártyakódjának ismeretében a megadott adatokat bárki más is lekérdezheti!

Az I.C.E. adatokkal együtt sehol nem jelenítjük meg az Ön nevét vagy TAJ számát, tehát az ismertetett kockázat csak az adatlapon megadott adatokat érinti. Kérjük, hogy csak akkor töltse ki az I.C.E. adatlapot amennyiben a fenti szükségszerű körülményeket elfogadja, és csak olyan adatokat adjon meg, melyekkel kapcsolatban az ismertetett kockázatot elfogadhatónak tartja!

A megadott I.C.E. adatokat később bármikor módosíthatja, illetve bármikor véglegesen törölheti.