Lépésről lépésre útmutató: Időpontfoglalás a webes felületen

A webes felületen történő időpontfoglaláshoz rendelkeznie kell az orvosától kapott azonosító kártyával. A foglaláshoz egyrészt szükséges a kártya kódja, másrészt biztonsági okokból szükség van az Ön TAJ számára. Első lépéseként rendszerünk weboldalának (www.erodium.hu) kezdőlapján válassza a Pácienseknek (Rendelési idők és időpontfoglalás) lehetőséget. Ennek hatására megjelenik a regisztrált páciensek bejelentkező felülete.

A bejelentkező felületen írja be Erodium kártyájának kódját és a TAJ számát, majd kattintson a Belépés gombra! Ennek hatására megjelenik fiókjának kezdőlapja.

 

Itt válassza középen a Rendelési idők, foglalás cím alatt a Hirdetmények és aktuális rendelési idők megtekintése, időpontfoglalás lehetőséget!

 

A rendelési idők egy táblázatban jelennek meg, ahol színes csíkok mutatják az egyes napokon belüli rendelési időket. Válassza ki a kívánt szolgáltatás rendelési csíkját az Ön számára érdekes nap során!

 

A következő oldal zöld színnel mutatja a választott napon és szolgáltatásra még lefoglalható szabad időpontokat. Válasszon ezek közül egyet!

 

A megjelenő űrlapban előre jelezheti orvosa számára az időpontfoglalás célját, hogy a rendelőben már az Ön érkezése előtt elő tudjanak készülni a lehető leggyorsabb ellátás érdekében. Egyetlen mező kitöltése sem kötelező. A Tovább gombra kattintva léphet tovább.

 

A következő oldalon megadhatja e-mail címét és telefonszámát. Ezeket orvosa a foglalással kapcsolatos probléma vagy kérdés esetén használhatja az Ön elérésére. Megadásuk nem kötelező. A tovább gombra kattintva léphet tovább.

 

Az adatok ellenőrzése képernyő összefoglalja az Ön által választott időpont részleteit valamint megjeleníti az Ön által megadott adatokat. Ha mindent rendben talál akkor a Foglalás véglegesítése gombbal tudja a foglalási folyamatot lezárni.

 

A sikeres időpontfoglalásról a rendszer az alábbi visszaigazoló képernyőn tájékoztat.

 

Az Ön számára lefoglalt időpontokat bármikor ellenőrizheti az Időpontjaim menüben. Erodium fiókjából a Kilépés menü segítségével léphet ki.