Dr. Preiszinger Andrea

Dr. Preiszinger Andrea - Felnőtt Háziorvosi Praxis
Weboldal: www.preiszingerandrea.hu
Cím: 6000 Kecskemét, Bagoly u. 1/a
Telefon: +36-76-503-366

Rendelések a következő négy hétben

A rendelési időket a hirdetmények alatt tekintheti meg.

Hirdetmények

Tisztelt Páciensek!A vastagbéldaganat hazánkban a mádsodik leggyakraban előforduló rosszindulatú daganatos megbetegedés, ami hosszú időn keresztül lassan tünetmentesen fejlődhet.

A daganat már abban az időben felfedezhető szűrővizsgálattal , amikor még nem okoz tüneteket, panaszt. Minél korábban fedezik fel az elváltozást annál nagyobb a gyógyulás esélye.

A szűrővizsgálattal a székletben kórosan megjelenő vér jelenlétét keressük, melynek hátterében vastagbélelváltozás ( pl. polyp, vagy korai stadiumban lévő daganat ) is állhat, ami idejében eltávolítható.

A praxis részt vesz a Nemzeti Népegészségügyi Központ EFOP-1.8.1-VEKOP-15-2016-00001 azonosítószámú, „Komplex népegészségügyi szűrések” elnevezésű projekt vastagbélszűrési programjában.

A szűrésre a meghívóleveleket a megyei koordinátorok által összeállított lakoslisták alapján központilag, a Nemzeti Népegészségügyi Központ állítja elő és küldi ki postán az 50-70 év közötti női és férfi lakosok számára.

Aki életkora alapján vagy egyéb ok miatt nem kerül a szűrőprogramba , annak a praxis prevenciós rendelése keretében biztosítunk szűrővizsgálatot.Kérem éljenek a lehetőséggel !Tisztelettel dr Preiszinger Andrea

Tisztelt Páciensek!Elérhető és javasolt is minden páciens, különösen a krónikus betegségben szenvedő betegek számára a szezonális influenza elleni védőoltás.

Mint Ön által is ismert, az influenza elleni védőoltások elsődleges célja a súlyos, kórházi ellátást igénylő megbetegedések és az influenza okozta halálesetek megelőzése. Az influenzavírusok szempontjából a kockázati csoportba tartozók védőoltása a legfontosabb, vagyis akik életkoruk vagy egészségi állapotuk miatt fokozottan veszélyeztetettek, illetve akik ezen személyeket az influenzavírus átadása révén veszélyeztethetik.A) Az influenzavírus által okozott megbetegedések súlyosságának, valamint a halálozások számának csökkentése érdekében az alábbi kockázati csoportokat javasolt oltani:

 • 3 évesnél idősebb

 • krónikus légzőszervi betegségben szenvedők, pl. asztmás betegek;

 • súlyos elhízás vagy neuromusculáris betegség miatt csökkent légzésfunkciójú betegek;

 • szív-, érrendszeri betegségben szenvedők (kivéve a megfelelően beállított magasvérnyomás-betegséget);

 • veleszületett vagy betegség/kezelés révén szerzett immunhiányos állapotú betegek (beleértve a HIV-pozitív személyeket, daganatos betegségben szenvedőket is);

 • krónikus máj- és vesebetegek;

 • anyagcsere-betegségben szenvedők, pl. diabetes;

 • azok a nők, akik a gyermekvállalást az influenzaszezon idejére tervezik;

 • rehabilitációs, átmeneti elhelyezést nyújtó intézményekben, lakóotthonokban, egészségügyi intézményekben huzamosabb ideig ápolt, gondozott személyek;

 • tartós szalicilát-kezelésben részesülő gyermekek és serdülők (a Reye-szindróma veszélye miatt);

 • 60 éven felüliek, egészségi állapotuktól függetlenül

B) A fenti kockázati csoportokat a fertőzés átvitele révén veszélyeztető személyek:

 • egészségügyi dolgozók, különös tekintettel a transzplantációs, az onkológiai, a hematológiai, a dializáló, a szülészeti-nőgyógyászati, a felnőttek és a gyermekek számára intenzív ellátást nyújtó, valamint a krónikus belgyógyászati osztályokon a betegekkel közvetlen kapcsolatba kerülő személyekre, továbbá a várandós nők és az újszülöttek, csecsemők gondozását végző egészségügyi dolgozók (beleértve a védőnőket is),

 • ápolást, gondozást nyújtó egészségügyi/szociális intézmények dolgozói, beleértve a szociális ellátásban foglalkoztatott dolgozókat is.

 •  az állati és emberi influenzavírusok keveredésének megelőzése és a géncsere lehetőségének csökkentése érdekében fel kell ajánlani a térítésmentes védőoltást a sertés és baromfi tartásával, valamint ezen állatok szállításával, szervezett munkavégzés keretében foglalkozó személyeknek. Védőoltásban részesíthetők továbbá a baromfifeldolgozókban, a vágóhidakon dolgozók, valamint mindazok, akik az állati eredetű influenzavírussal fertőzött vagy arra gyanús állatok megsemmisítésével foglalkozhatnak. Az influenzaoltások megszervezése a foglalkozás-egészségügyi szolgálatok segítségével történik.

Tisztelt Páciensek!Magyarország 4. az országok sorában az elhízás tekintetében.

Az elhízás krónikus betegségnek étrékelendő az evvel kapcsolatba hozható élettani kóros elváltozások közül a legfontosabbak:

-szív és érrendszeri betegségek, ennek következtében stroke,

-asztma

-alvási apnoe

-nem alkoholos zsírmáj, epekő, magasvérnyomás

-emelkedett vérzsírértékek , fokozott érelmeszesedés

-szívinfarktus

-inzulinrezisztencia, 2-es típusú cukorbetegség

-daganatos megbetegedések

-trombózis

-köszvény

-csökkent termékenyég

-izületi panaszok.Kezelése

-étrendi – figyelmükbe ajánlom az OKOSTÁNYÉR.hu honlapon elérhető a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége által összeállított táplálkozási ajánlást

https://mdosz.hu/uj-taplalkozasi-ajanlasok-okos-tanyer/

-fizikai aktivitás napi szintű alkalmazása

-gyógyszeres kezelés alkalmazása elsősorban az egészséges életmódváltás, étvágycsökkentés elősegítésére, valamint a szervezet cukorfelhasználásának optimalizálása érdekében.

Gyógyszeres kezelés esetén receptköteles Saxenda, Mysymba gyógyszerek bevezetése jöhet szóbaA túlsúly megállapítása elsősorban BMI index számolása alapján történik.

https://www.webbeteg.hu/calc_testsuly?gclid=Cj0KCQiAsdKbBhDHARIsANJ6-jcOHTVOMV3CTLFiDacNjTLR_1v3TG-d8C1d2Z1m19tX8-Sg-9dSr10aAshFEALw_wcB

Tisztelt Páciensek!

A háziorvosi praxisom mindig is kiemelten figyelt arra, hogy a betegellátásban a fő szempont a korrekt és adequat gyógyítás, a betegség megelőzés és a rendelés gördülékenysége legyenek a fő szempontok.

Ennek érdekében évek óta nemcsak házirovosként, hanem belgyógyász-diabetológus szakorvosként látom el és gondozom a betegségeiket, tartunk prevenciós rendelést illetve az adminisztráció megkönnyítése érdekében telefonos receptszolgálatot indítottunk, időpontra történő betegelőjegyzés lehetősége mellett.  Ezekkel a lehetőségekkel a páciensek korábban kevésbé éltek.

A Covid járvány megváltoztatta az orvoshoz fordulás szokásait. Személyes megjelenés helyett elsősorban a rendelői és mobiltelefonon, emailben, face book-on , messengeren, viberen  történő konzultáció , gyógyszerrendelés, beutaló kérés, adminisztrációs ügyintézés lett népszerű. Ehhez és főleg a járványhoz alkalmazkodva a praxis nővér létszámát bővítettük, a telefonos elérhetőségek mellett email elérhetőséget biztosítottunk illetve létrehoztunk egy saját online felületet, ahol a páciensek elérik a rendelőt. A telekommunikációs elérhetőségek kedveltek  a páciensek körében , néha talán túlzó módon is. A Covid járvány lecsengését követően szükséges a telekommunikációs csatornák és orvos-beteg találkozások racionalizálása.

A következőkben szeretnék néhány információt megosztani Önökkel . Részben emailben részben az Erodium felületen fogok jelentkezni. Ezt a kapcsolati módot a jövőben is használni fogom orvosi és adminisztratív információk átadása céljából.A rendelő elérhetősége:

1.hétfő- szerda-péntek     8-12h-ig   76-503-366 számon

     kedd- csütörtök             13-17-ig    76-503-366 számon

2.ERODIUM online háziorvosi rendszeren www.erodium.hu

3.premed2000@gmail.com. email címen

4.Személyesen a rendelési időben

5.Készenléti időben , indokolt esetben ,hívják a rendelő telefonszámot .

           hétfő- szerda-péntek     12-17h-ig

           csütörtök                              8-12h-ig.

Az Erodium rendszer használata előnyben részesítendő , mert rendelési idő alatt , ha betegvizsgálat van folyamatban akkor a telefont sem a nővér , sem az orvos nem biztos, hogy fel tudja venni.

Az Erodium rendszer használatához szükségük van egy kártyára, amit a rendelőben tudnak átvenni. Ennek segítségével otthonukból

         *időpontot tudnak foglalni háziorvosi betegvizsgálatra,

         *időpontot tudnak foglalni az asszisztensnőhöz

         *gyógyszert tudnak felíratni,

         *egyéb adminisztratív ügyet tudnak ezen keresztül intézni

         *leletet tudnak bemutatni

A kártyát kérem a rendelői folyosón felállított terminálnál akkor is használni, ha megérkeznek a rendelőben.A háziorvosi rendelés menete

   Hétfő-szerda-péntek    8-12h   háziorvosi rendelés+nővérellátás

   Kedd-csütörtök            13-17h  háziorvosi rendelés+nővérellátás

   Kedd                                  8-12h   telefonos receptszolgálat

   Kedd-csütörtök              8-12h   prevenciós rendelésGYÓGYSZERÍRATÁS, ADMINISZTRATÍV ÜGYINTÉZÉS, ERODIUM

*Gyógyszeríratás, adminisztratív  ügyintézés, rendelésre történő időpontfoglalás, leletbemutatás miatt elsősorban az   ERODIUM rendszert vagy az email-t  javasolom. Az üzenetek beérkezését követő 48 órában vállaljuk annak teljesítését vagy válaszadást. A telefon használata rendelés alatt a betegvizsgálat miatt nehézkes.

*Aki a fenti rendszereket használni nem tudja, annak kedd délelőtt 8-12h-ig  van lehetősége gyógyszert íratni vagy adminisztratív ügyet intézni kizárólag   telefonon .

*Aki telefonálni sem tud, gyógyszert írathat  személyesen a rendelési időkben     hétfő-szerda péntek 8-12h; kedd-csütörtök 13-17h.

*krónikus, stabil betegek számára gyógyszereiket 3 hónapra kiírjuk ,amennyiben a szükséges ellenőrző vizsgálatokon résztvesznek.PREVENCIÓS RENDELÉS

*A prevenciós rendelésre jelenleg általam előjegyzett pácienseket várunk betegség megelőzés céljából. Alapvizsgálatok történnek , mint vérnyomás, testsúlymérés ill. eszközös vizsgálatok, mint EKG , érszűkületvizsgálat, testösszetétel mérés illetve kiegészítő vizsgálatokra történő továbbirányítás. A kiegészítő vizsgálatokat meghatározza a beteg kora, ismert betegségei, családi kórelőzménye, ill . a vizsgálataink eredményei. A szűrővizsgálat fontossága nagymértékben felértékelődik akkor , amikor a szakrendelői ellátás elérése nehéz és időigényes. Mindenki számára javasolt az alapvető ellenőrző vizsgálatokon való részvétel , ami alkalmas a legkorábbi időpontban feltárni azokat az eltéréseket, amiknek korai kezelése későbbi súlyos betegségektől menthetnek meg.
Csakhogy egy példát említsek, ma már pl. az elhízást is kezeljük , mert betegség kategóriának jelöljük, ugyanakkor kevés az a páciens aki evvel mint „tünettel” jönne orvoshoz, szűrésnél viszont felmerül.

*szűrővizsgálatokra a krónikus betegség miatt gondozott betegeknek is szüksége van, mert más irányú vizsgálatra is irányítjuk mint azt, az alapbetegsége miatt megszokta , ill, a vizsgálatok egyben számukra kontroll vizsgálatok is .BEUTALÓK KIADÁSA

*a rendelőben megvizsgált páciensek számára a vizsgálat eredménye alapján adom ki a szükséges beutalókat további vizsgálatokhoz. A beutalók 30 napig érvényesek,ezalatt az idő alatt legalább be kell jelentkezni az adott   vizsgálatra.

*krónikus betegek számára , a szakorvosi leletükön jelzett  szakrendelői kontroll vizsgálatra adunk beutalót automatikusan , ha kérik az ERODIUM rendszeren keresztül, bár a beutaló szükségessége a jövőben változni fog de  arról majd értesítem Önöket.

*a szakorvosi leleten javasolt további  vizsgálatokra történő beutalás háziorvosi megbeszélést igényel

*magán szakrendelés leletén  javasolt vizsgálatokra történő beutalás háziorvosi megbeszélést igényel

  

Rendelések

A rendeléseket színkódok azonosítják. A csíkozott rendelésekre már nincs foglalható szabad időpont. Új időpont foglalásához kattintson egy rendelésre!

 
Háziorvosi ellátás
 
Csak asszisztensi ellátás
7:00
 
9:00
 
11:00
 
13:00
 
15:00
 
17:00
 
 

Hirdetmények

Tisztelt Páciensek!A vastagbéldaganat hazánkban a mádsodik leggyakraban előforduló rosszindulatú daganatos megbetegedés, ami hosszú időn keresztül lassan tünetmentesen fejlődhet.

A daganat már abban az időben felfedezhető szűrővizsgálattal , amikor még nem okoz tüneteket, panaszt. Minél korábban fedezik fel az elváltozást annál nagyobb a gyógyulás esélye.

A szűrővizsgálattal a székletben kórosan megjelenő vér jelenlétét keressük, melynek hátterében vastagbélelváltozás ( pl. polyp, vagy korai stadiumban lévő daganat ) is állhat, ami idejében eltávolítható.

A praxis részt vesz a Nemzeti Népegészségügyi Központ EFOP-1.8.1-VEKOP-15-2016-00001 azonosítószámú, „Komplex népegészségügyi szűrések” elnevezésű projekt vastagbélszűrési programjában.

A szűrésre a meghívóleveleket a megyei koordinátorok által összeállított lakoslisták alapján központilag, a Nemzeti Népegészségügyi Központ állítja elő és küldi ki postán az 50-70 év közötti női és férfi lakosok számára.

Aki életkora alapján vagy egyéb ok miatt nem kerül a szűrőprogramba , annak a praxis prevenciós rendelése keretében biztosítunk szűrővizsgálatot.Kérem éljenek a lehetőséggel !Tisztelettel dr Preiszinger Andrea

Tisztelt Páciensek!Elérhető és javasolt is minden páciens, különösen a krónikus betegségben szenvedő betegek számára a szezonális influenza elleni védőoltás.

Mint Ön által is ismert, az influenza elleni védőoltások elsődleges célja a súlyos, kórházi ellátást igénylő megbetegedések és az influenza okozta halálesetek megelőzése. Az influenzavírusok szempontjából a kockázati csoportba tartozók védőoltása a legfontosabb, vagyis akik életkoruk vagy egészségi állapotuk miatt fokozottan veszélyeztetettek, illetve akik ezen személyeket az influenzavírus átadása révén veszélyeztethetik.A) Az influenzavírus által okozott megbetegedések súlyosságának, valamint a halálozások számának csökkentése érdekében az alábbi kockázati csoportokat javasolt oltani:

 • 3 évesnél idősebb

 • krónikus légzőszervi betegségben szenvedők, pl. asztmás betegek;

 • súlyos elhízás vagy neuromusculáris betegség miatt csökkent légzésfunkciójú betegek;

 • szív-, érrendszeri betegségben szenvedők (kivéve a megfelelően beállított magasvérnyomás-betegséget);

 • veleszületett vagy betegség/kezelés révén szerzett immunhiányos állapotú betegek (beleértve a HIV-pozitív személyeket, daganatos betegségben szenvedőket is);

 • krónikus máj- és vesebetegek;

 • anyagcsere-betegségben szenvedők, pl. diabetes;

 • azok a nők, akik a gyermekvállalást az influenzaszezon idejére tervezik;

 • rehabilitációs, átmeneti elhelyezést nyújtó intézményekben, lakóotthonokban, egészségügyi intézményekben huzamosabb ideig ápolt, gondozott személyek;

 • tartós szalicilát-kezelésben részesülő gyermekek és serdülők (a Reye-szindróma veszélye miatt);

 • 60 éven felüliek, egészségi állapotuktól függetlenül

B) A fenti kockázati csoportokat a fertőzés átvitele révén veszélyeztető személyek:

 • egészségügyi dolgozók, különös tekintettel a transzplantációs, az onkológiai, a hematológiai, a dializáló, a szülészeti-nőgyógyászati, a felnőttek és a gyermekek számára intenzív ellátást nyújtó, valamint a krónikus belgyógyászati osztályokon a betegekkel közvetlen kapcsolatba kerülő személyekre, továbbá a várandós nők és az újszülöttek, csecsemők gondozását végző egészségügyi dolgozók (beleértve a védőnőket is),

 • ápolást, gondozást nyújtó egészségügyi/szociális intézmények dolgozói, beleértve a szociális ellátásban foglalkoztatott dolgozókat is.

 •  az állati és emberi influenzavírusok keveredésének megelőzése és a géncsere lehetőségének csökkentése érdekében fel kell ajánlani a térítésmentes védőoltást a sertés és baromfi tartásával, valamint ezen állatok szállításával, szervezett munkavégzés keretében foglalkozó személyeknek. Védőoltásban részesíthetők továbbá a baromfifeldolgozókban, a vágóhidakon dolgozók, valamint mindazok, akik az állati eredetű influenzavírussal fertőzött vagy arra gyanús állatok megsemmisítésével foglalkozhatnak. Az influenzaoltások megszervezése a foglalkozás-egészségügyi szolgálatok segítségével történik.

Tisztelt Páciensek!Magyarország 4. az országok sorában az elhízás tekintetében.

Az elhízás krónikus betegségnek étrékelendő az evvel kapcsolatba hozható élettani kóros elváltozások közül a legfontosabbak:

-szív és érrendszeri betegségek, ennek következtében stroke,

-asztma

-alvási apnoe

-nem alkoholos zsírmáj, epekő, magasvérnyomás

-emelkedett vérzsírértékek , fokozott érelmeszesedés

-szívinfarktus

-inzulinrezisztencia, 2-es típusú cukorbetegség

-daganatos megbetegedések

-trombózis

-köszvény

-csökkent termékenyég

-izületi panaszok.Kezelése

-étrendi – figyelmükbe ajánlom az OKOSTÁNYÉR.hu honlapon elérhető a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége által összeállított táplálkozási ajánlást

https://mdosz.hu/uj-taplalkozasi-ajanlasok-okos-tanyer/

-fizikai aktivitás napi szintű alkalmazása

-gyógyszeres kezelés alkalmazása elsősorban az egészséges életmódváltás, étvágycsökkentés elősegítésére, valamint a szervezet cukorfelhasználásának optimalizálása érdekében.

Gyógyszeres kezelés esetén receptköteles Saxenda, Mysymba gyógyszerek bevezetése jöhet szóbaA túlsúly megállapítása elsősorban BMI index számolása alapján történik.

https://www.webbeteg.hu/calc_testsuly?gclid=Cj0KCQiAsdKbBhDHARIsANJ6-jcOHTVOMV3CTLFiDacNjTLR_1v3TG-d8C1d2Z1m19tX8-Sg-9dSr10aAshFEALw_wcB

Tisztelt Páciensek!

A háziorvosi praxisom mindig is kiemelten figyelt arra, hogy a betegellátásban a fő szempont a korrekt és adequat gyógyítás, a betegség megelőzés és a rendelés gördülékenysége legyenek a fő szempontok.

Ennek érdekében évek óta nemcsak házirovosként, hanem belgyógyász-diabetológus szakorvosként látom el és gondozom a betegségeiket, tartunk prevenciós rendelést illetve az adminisztráció megkönnyítése érdekében telefonos receptszolgálatot indítottunk, időpontra történő betegelőjegyzés lehetősége mellett.  Ezekkel a lehetőségekkel a páciensek korábban kevésbé éltek.

A Covid járvány megváltoztatta az orvoshoz fordulás szokásait. Személyes megjelenés helyett elsősorban a rendelői és mobiltelefonon, emailben, face book-on , messengeren, viberen  történő konzultáció , gyógyszerrendelés, beutaló kérés, adminisztrációs ügyintézés lett népszerű. Ehhez és főleg a járványhoz alkalmazkodva a praxis nővér létszámát bővítettük, a telefonos elérhetőségek mellett email elérhetőséget biztosítottunk illetve létrehoztunk egy saját online felületet, ahol a páciensek elérik a rendelőt. A telekommunikációs elérhetőségek kedveltek  a páciensek körében , néha talán túlzó módon is. A Covid járvány lecsengését követően szükséges a telekommunikációs csatornák és orvos-beteg találkozások racionalizálása.

A következőkben szeretnék néhány információt megosztani Önökkel . Részben emailben részben az Erodium felületen fogok jelentkezni. Ezt a kapcsolati módot a jövőben is használni fogom orvosi és adminisztratív információk átadása céljából.A rendelő elérhetősége:

1.hétfő- szerda-péntek     8-12h-ig   76-503-366 számon

     kedd- csütörtök             13-17-ig    76-503-366 számon

2.ERODIUM online háziorvosi rendszeren www.erodium.hu

3.premed2000@gmail.com. email címen

4.Személyesen a rendelési időben

5.Készenléti időben , indokolt esetben ,hívják a rendelő telefonszámot .

           hétfő- szerda-péntek     12-17h-ig

           csütörtök                              8-12h-ig.

Az Erodium rendszer használata előnyben részesítendő , mert rendelési idő alatt , ha betegvizsgálat van folyamatban akkor a telefont sem a nővér , sem az orvos nem biztos, hogy fel tudja venni.

Az Erodium rendszer használatához szükségük van egy kártyára, amit a rendelőben tudnak átvenni. Ennek segítségével otthonukból

         *időpontot tudnak foglalni háziorvosi betegvizsgálatra,

         *időpontot tudnak foglalni az asszisztensnőhöz

         *gyógyszert tudnak felíratni,

         *egyéb adminisztratív ügyet tudnak ezen keresztül intézni

         *leletet tudnak bemutatni

A kártyát kérem a rendelői folyosón felállított terminálnál akkor is használni, ha megérkeznek a rendelőben.A háziorvosi rendelés menete

   Hétfő-szerda-péntek    8-12h   háziorvosi rendelés+nővérellátás

   Kedd-csütörtök            13-17h  háziorvosi rendelés+nővérellátás

   Kedd                                  8-12h   telefonos receptszolgálat

   Kedd-csütörtök              8-12h   prevenciós rendelésGYÓGYSZERÍRATÁS, ADMINISZTRATÍV ÜGYINTÉZÉS, ERODIUM

*Gyógyszeríratás, adminisztratív  ügyintézés, rendelésre történő időpontfoglalás, leletbemutatás miatt elsősorban az   ERODIUM rendszert vagy az email-t  javasolom. Az üzenetek beérkezését követő 48 órában vállaljuk annak teljesítését vagy válaszadást. A telefon használata rendelés alatt a betegvizsgálat miatt nehézkes.

*Aki a fenti rendszereket használni nem tudja, annak kedd délelőtt 8-12h-ig  van lehetősége gyógyszert íratni vagy adminisztratív ügyet intézni kizárólag   telefonon .

*Aki telefonálni sem tud, gyógyszert írathat  személyesen a rendelési időkben     hétfő-szerda péntek 8-12h; kedd-csütörtök 13-17h.

*krónikus, stabil betegek számára gyógyszereiket 3 hónapra kiírjuk ,amennyiben a szükséges ellenőrző vizsgálatokon résztvesznek.PREVENCIÓS RENDELÉS

*A prevenciós rendelésre jelenleg általam előjegyzett pácienseket várunk betegség megelőzés céljából. Alapvizsgálatok történnek , mint vérnyomás, testsúlymérés ill. eszközös vizsgálatok, mint EKG , érszűkületvizsgálat, testösszetétel mérés illetve kiegészítő vizsgálatokra történő továbbirányítás. A kiegészítő vizsgálatokat meghatározza a beteg kora, ismert betegségei, családi kórelőzménye, ill . a vizsgálataink eredményei. A szűrővizsgálat fontossága nagymértékben felértékelődik akkor , amikor a szakrendelői ellátás elérése nehéz és időigényes. Mindenki számára javasolt az alapvető ellenőrző vizsgálatokon való részvétel , ami alkalmas a legkorábbi időpontban feltárni azokat az eltéréseket, amiknek korai kezelése későbbi súlyos betegségektől menthetnek meg.
Csakhogy egy példát említsek, ma már pl. az elhízást is kezeljük , mert betegség kategóriának jelöljük, ugyanakkor kevés az a páciens aki evvel mint „tünettel” jönne orvoshoz, szűrésnél viszont felmerül.

*szűrővizsgálatokra a krónikus betegség miatt gondozott betegeknek is szüksége van, mert más irányú vizsgálatra is irányítjuk mint azt, az alapbetegsége miatt megszokta , ill, a vizsgálatok egyben számukra kontroll vizsgálatok is .BEUTALÓK KIADÁSA

*a rendelőben megvizsgált páciensek számára a vizsgálat eredménye alapján adom ki a szükséges beutalókat további vizsgálatokhoz. A beutalók 30 napig érvényesek,ezalatt az idő alatt legalább be kell jelentkezni az adott   vizsgálatra.

*krónikus betegek számára , a szakorvosi leletükön jelzett  szakrendelői kontroll vizsgálatra adunk beutalót automatikusan , ha kérik az ERODIUM rendszeren keresztül, bár a beutaló szükségessége a jövőben változni fog de  arról majd értesítem Önöket.

*a szakorvosi leleten javasolt további  vizsgálatokra történő beutalás háziorvosi megbeszélést igényel

*magán szakrendelés leletén  javasolt vizsgálatokra történő beutalás háziorvosi megbeszélést igényel

  

Rendelések

2022-12-09 PéntekHáziorvosi ellátás
08:00 - 12:00
Csak asszisztensi ellátás
08:00 - 12:00

2022-12-10 Szombat

2022-12-11 Vasárnap

2022-12-12 HétfőHáziorvosi ellátás
08:00 - 12:00 - 10 szabad időpont
Csak asszisztensi ellátás
08:00 - 12:00 - 11 szabad időpont

2022-12-13 KeddHáziorvosi ellátás
13:00 - 17:00 - 12 szabad időpont
Csak asszisztensi ellátás
13:00 - 17:00 - 13 szabad időpont

2022-12-14 SzerdaHáziorvosi ellátás
08:00 - 12:00 - 13 szabad időpont
Csak asszisztensi ellátás
08:00 - 12:00 - 13 szabad időpont

2022-12-15 CsütörtökCsak asszisztensi ellátás
13:00 - 17:00 - 13 szabad időpont

2022-12-16 PéntekHáziorvosi ellátás
08:00 - 12:00
Csak asszisztensi ellátás
08:00 - 12:00

2022-12-17 Szombat

2022-12-18 Vasárnap

2022-12-19 HétfőHáziorvosi ellátás
08:00 - 12:00 - 13 szabad időpont
Csak asszisztensi ellátás
08:00 - 12:00 - 13 szabad időpont

2022-12-20 KeddHáziorvosi ellátás
13:00 - 17:00 - 13 szabad időpont
Csak asszisztensi ellátás
13:00 - 17:00 - 13 szabad időpont

2022-12-21 SzerdaHáziorvosi ellátás
08:00 - 12:00 - 13 szabad időpont
Csak asszisztensi ellátás
08:00 - 12:00 - 13 szabad időpont

2022-12-22 CsütörtökHáziorvosi ellátás
13:00 - 17:00 - 13 szabad időpont
Csak asszisztensi ellátás
13:00 - 17:00 - 13 szabad időpont

2022-12-23 PéntekHáziorvosi ellátás
08:00 - 12:00
Csak asszisztensi ellátás
08:00 - 12:00

2022-12-24 Szombat

2022-12-25 Vasárnap

2022-12-26 Hétfő

2022-12-27 KeddHáziorvosi ellátás
13:00 - 17:00 - 12 szabad időpont
Csak asszisztensi ellátás
13:00 - 17:00 - 13 szabad időpont

2022-12-28 SzerdaHáziorvosi ellátás
08:00 - 12:00 - 13 szabad időpont
Csak asszisztensi ellátás
08:00 - 12:00 - 13 szabad időpont

2022-12-29 CsütörtökHáziorvosi ellátás
13:00 - 17:00 - 13 szabad időpont
Csak asszisztensi ellátás
13:00 - 17:00 - 13 szabad időpont

2022-12-30 PéntekHáziorvosi ellátás
08:00 - 12:00
Csak asszisztensi ellátás
08:00 - 12:00

2022-12-31 Szombat

2023-01-01 Vasárnap

2023-01-02 HétfőHáziorvosi ellátás
08:00 - 12:00 - 13 szabad időpont
Csak asszisztensi ellátás
08:00 - 12:00 - 13 szabad időpont

2023-01-03 KeddHáziorvosi ellátás
13:00 - 17:00 - 13 szabad időpont
Csak asszisztensi ellátás
13:00 - 17:00 - 13 szabad időpont

2023-01-04 SzerdaHáziorvosi ellátás
08:00 - 12:00 - 13 szabad időpont
Csak asszisztensi ellátás
08:00 - 12:00 - 13 szabad időpont

2023-01-05 CsütörtökHáziorvosi ellátás
13:00 - 17:00 - 13 szabad időpont
Csak asszisztensi ellátás
13:00 - 17:00 - 13 szabad időpont

2023-01-06 PéntekHáziorvosi ellátás
08:00 - 12:00
Csak asszisztensi ellátás
08:00 - 12:00

2023-01-07 Szombat